diumenge, 19 de gener del 2014

GSeries BPA G3







Nova victòria de Xevi Pons, l'actual Campió de les GSeries BPA, en una cursa que s'ha anat posant més difícil a mesura que passaven les hores fins al punt que les finals s'han disputat sota una intensa nevada i amb molts problemes de visibilitat. En aquesta edició, el ‘The Duelo’, els protagonistes han estat els germans Espargaro, amb victorià de l'Aleix.
Destacar també la participació de l'actual campió de Moto GP Marc Marquez en un dels dos cotxes del MotoGP Team.

Circuit Grandvalira - 17/01/2014

dimarts, 14 de gener del 2014

GSeries BPA G1 i G2







Doble victòria per Xevi Pons en les GSeries BPA.
L'actual campió Xevi Pons, ha començat de forma immillorable aquesta temporada 2014 en aconseguir el triomf en les dues proves celebrades els dies 11 i 12 de Gener.
Aquesta temporada, les GSeries BPA, inauguren la categoria The Duelo, que com diu el nom, consisteix amb un duel de dos cotxes exactament iguals pilotats per dues persones conegudes. Els multi campiones del món de trial, Toni Bou i Jordi Tarrés van ser els encarregats d'estrenar aquesta espectacular categoria.

Circuit Grandvalira - 12/01/2014

diumenge, 5 de gener del 2014

Catalunya - Cap Verd







Uns 20.700 espectadors van presenciat la victòria de la selecció catalana entrenada pel Gerard López sobre la selecció de Cap Verd per 4-1 en un partit amistós disputat a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona. 
Els autors dels gols van ser Sergio García amb 2 gols, Bojan i Oriol Riera per part de Catalunya i Djaniny per part de Cap Verd.

Barcelona - 30/12/2013